Brønderslev - Hygge - Atmosfære - Shopping
Online gavekort

Online gavekort ”Gaven der går til alle”

Hvem kender ikke denne situation –  ”Man skal til en fødselsdag, en reception eller bare lige skal bruge en værtindegave, men hvad skal man dog finde på at give?” Med et online gavekort fra Brønderslev Handel gør du det nemt for både dig som giver og modtageren af gavekortet. Med mere end 50 butikker at bruge gavekortet i, er du sikker på at modtageren altid kan finde noget vedkommende ønskede sig.

Det er let at købe et online gavekort

Brønderslev Handels online gavekort er det super let og hurtigt for dig at købe i enten Føtex eller hos Bog & Ide – Gavekortet er elektronisk og kan bruges hos Brønderslev Handels medlemmer, der har en elektronisk betalingsterminal. Du behøver ikke som modtager af gavekortet, at bruge det fulde beløb på éngang eller i én butik. Det er helt op til dig selv, hvor og hvornår du vil gøre brug af gavekortet. Kommer saldoen under 100 kr. skal restbeløbet dog bruges. Du kan til enhver tid tjekke din saldo på gavekortet HER.

Elektronisk og nemt

Når du køber gavekortet leveres det i en lille praktisk kortholder samt en gaveæske til kun 10 kr. Du bestemmer selv beløbet for gavekortet, men der er dog et minimum på 100 kr. Du kan altid se de gældende regler for online gavekort på Brønderslev Handels hjemmeside.

De fleste elsker at få gaver og mange nyder at give en gave som modtageren bliver glad for. Med online gavekortet er du sikker på, at modtageren let kan finde netop det som vedkommende ønsker sig. Samtidig med du giver gavekortet, giver du også modtageren en skøn shoppingdag i Brønderslevs, hvor der er mange gode spisesteder til en lækker frokostpause, der giver mere appetit til at shoppe færdigt.

Afslut dagen med en skøn tur i byens Rhodondendron Park, der i foråret er ekstra smuk med alle blomsterne i fuld flor.