Brønderslev - Hygge - Atmosfære - Shopping

Velkommen til CUBIC-Modulsystem A/S

Det er en glad handelschef hos Brønderslev Handel, der har fornøjelsen at byde CUBIC-Modulsystem A/S velkommen som nyt medlem af foreningen.

 

”Vi vil gerne være en del af fællesskabet i Brønderslev Handel og være med til at skabe yderligere grobund for samarbejde, således vi sammen kan lykkes med vores projekt om at promovere vores by og fortælle de gode historier om Brønderslev ”, udtaler adm. direktør Jacob Møller Knudsen fra CUBIC-Modulsystem A/S.

 

Jacob og Peter er enige om, at enkeltmandspræstationer godt kan være på sin plads, men at man i fællesskab kan skabe mere synergi og derfor flytte mere ved at være et team, der arbejder i fællesskab og med fælles mål og visioner for fremtiden.

 

”Det handler om at skabe de rette rammer for, at f.eks. virksomheder som vores også i fremtiden kan rekruttere medarbejdere lokalt, at disse medarbejdere kan handle lokalt i en sprudlende detailhandel, der har ressourcer til at trække kunder til byen. Og her vil vi gerne bidrage”, forklarer Jacob Møller Knudsen.

 

”For Brønderslev Handel er tilgangen af CUBIC-Modulsystem A/S en dejlig anerkendelse at få, da det på alle måder vidner om en interesse i at samarbejde med os og i fællesskab sprede de gode budskaber om Brønderslev i Vendsyssels hjerte, hvor der er god puls”, udtaler handelschef Peter Karstrøm Vagning.

 

CUBIC er i øvrigt etableret i 1973 med en unik idé om et modulsystem til opbygning af eltavler. Netop med denne idé har virksomheden skabt sig en position som en global og anerkendt partner inden for den elektromekaniske industri med et righoldigt sortiment af løsninger til et hvert formål.

 

Velkommen til CUBIC-Modulsystem A/S som medlem af Brønderslev Handel.