Brønderslev - Hygge - Atmosfære - Shopping

Udfordring for gavekort

Nedlukning har ramt Brønderslev Gavekortet, men Brønderslev Handel har fundet ny forhandler og opgraderet den tekniske del af kortet 

 

Det har ikke været muligt at købe Brønderslev Gavekortet siden den 1. januar.

– Desværre har Føtex valgt at melde sig ud af Brønderslev Handel, hvilket har betydet at vi siden den 1. januar ikke har haft nogle salgsteder, da covid19 restriktionerne gjorde at Bog & Ide har måtte holde lukket foreløbigt til den 17. januar, fortæller handelschef Lars Bisgaard Andreasen.

Men intet er så skidt så det ikke er godt for noget.

Løvbjerg Supermarked har meldt sig under fanen, og fra og med tirsdag den 12. januar, vil man kunne købe gavekortene her.

Samtidig får man nu opgraderet løsningen og gjort det nemmere at købe kortet, da man går fra en terminalløsning til en computerløsning.
– Vi udskifter terminalerne med computere, hvilket gør det væsentligt nemmere for salgsstederne at udstede gavekortene.

 

Handelschef Lars Bisgaard Andreasen: Den nye løsning vil lette opgaven for salgsstederne

 

Det vil blandt andet betyde at det bliver nemmere at bestille flere kort ad gangen.

– Det giver lidt udgifter i etableringen af løsningen, men til gengæld gør vi salget af gavekort nemmere for vores salgssteder.

I løbet af mandag den 11. vil der være kursus for salgsstederne, hvor de vil blive sat ind i hvordan computerløsningen fungerer og derefter vil man være oppe og køre fra om eftermiddagen.

– Det her er en fortsættelse af den positive udvikling som vi er inde i med Brønderslev Gavekortet, og personligt tror jeg at der vil komme flere gode tiltag med kortet i det kommende år, slutter Lars Bisgaard Andreasen.