Brønderslev - Hygge - Atmosfære - Shopping

Tag mest tøj på…

4 rekorder på 4 timer – lige i børnehøjde. Det er en del af Go´ Aften Brønderslev, hvor du hermed er inviteret til den første aktivitet i forbindelse med Børnenes Rekorddag.

 

Anden aktivitet handler om at få klædt sig på med mest tøj i løbet af 15 minutter, og det hele finder sted i en ”arena” med borde og stole for publikum, og rekorderne bliver sat med speaker og dommer. Der gjort alle tiltag for at skabe en god og hyggelig stemning og samtidig en festlig og god oplevelse for alle involverede.

 

Foruden muligheden for at sætte en rekord vil der være mulighed for at prøver kræfter med og hygge sig ved f.eks. mini-pool borde, med stigegolf, præcisionskast og hula-hup ringe og diverse brætspil foruden musik og popcorn til alle fremmødte.

 

Børnenes Rekorddag henvender sig til både piger og drenge i alderen ca. 5 – 13 år, og er gratis at deltage i for børn, og deltagerne vælger helt selv, om de vil være med til et eller flere rekordforsøg.

 

Der er tale om intet mindre end en Danmarkpræmiere og et nyt og sjovt børnearrangement, som bliver præsenteret for første gang, og det sker altså i Brønderslev.

 

Børnenes Rekorddag bliver afviklet i Bredgade i tidsrummet kl. 16.30 – 20.30 med et nyt rekordforsøg igangsat hver time. Kom frisk!