Brønderslev - Hygge - Atmosfære - Shopping

Star Wars i Brønderslev

Star Wars entusiaster kan godt glæde sig, når Brønderslev får

besøg af Troopers For Charity den 6. august

 

Når Troopers For Charity rykker ud i det ganske land er det med et godt hjerte og højt humør. Den står på high five, kram, åbne arme og selfies når de møder børn og barnlige sjæle.

Fredag den 6. august kan man møde dem i Brønderslevs gader.
– Man kan glæde sig rigtig meget til at møde Troopers For Charity i gaderne, de går virkelig op i at dragterne er så autentiske som muligt, fortæller handelschef Lars Bisgaard Andreasen.

Troopers By Charity er flinke og muntre. De stiller gerne op til fotografering og snakker lystigt med børn og forældre. De kan også finde på at lave sjove ting og sager, så længe det er sjovt for tilskuerne at kigge på.

 

Non-profit

Troopers For Charity er et fællesskab stiftet af Star Wars entusiaster i august 2017.

Det er Danmarks største velgørende Star Wars forening for voksne og børn stiftet af Star Wars entusiaster i august 2017, og bygger på 3 kerneværdier –Fællesskab, Frivillighed og Forståelse.

Formålet med foreningen er at forene det at gøre gode gerninger for andre, herunder specielt udsatte børn og unge, samtidig med, at medlemmerne har det sjovt og viser deres flotte Star Wars dragter frem.

Alt arbejde er 100% non-profit og udføres ganske gratis og uden vederlag.

De besøger bla. børnehospitaler, julemærkehjem, legetøjsmesser, biblioteker og en masse andre steder. Intet er for stort eller for småt.

– Vi gør det, fordi vi skaber glæde og opmuntring, hvor end vi kommer hen, lyder det fra Troopers For Charity

Man kan læse mere på deres hjemmeside:

www.troopersforcharity.dk

 

Du kan møde de flotte Troopers For Charity i Brønderslevs gader fra kl. 17 – ca. 21.30