Brønderslev - Hygge - Atmosfære - Shopping

Spar V på reflekserne

Som en del af Årets Refleksdag 2020 går Codan, Privatsikring, lokale pengeinstitutter og Børneulykkesfonden sammen om et nyt koncept: Refleksstafetten. Konceptet er ganske enkelt. Refleksstafetten skal bringes fra Vrå til København på fire dage ved at frivillige bringer stafetten gennem Danmark. Omkring 500 km.

Torsdag morgen stod personale fra Sparekassen Vendsyssel i Brønderslev klar til at bringe stafetten videre til Tylstrup.

Anne Krogh Lauritsen, Helle Rømer Skole, Marie Olivia Nilsson og Peter Stavad fra den lokale afdeling var frisk kl. 8.00 på den velgørende udfordring.

Alle var i superheltedress og selv TV Nord var mødt frem for at lave et indslag.

 

Formålet med stafetten

Refleksstafetten har til formål at lyse hele Danmark op og sætte fokus på synlighed i trafikken ved brug af reflekser i denne mørke tid. Alle donationer går til Børneulykkesfonden og Legeheltene. Legeheltene er Børneulykkesfonden initiativ til at hjælpe indlagte børn.

 

Sparekassen Vendsyssel har valgt at støtte Refleksstafetten fra Vrå til København. Der skal løbes ruter på mellem 7 og 14 km med stafetten.  De første løbere startede kl. 7.00 torsdag morgen fra Vrå.

Hent en gratis “Refleks Slap Wrap”

Har du lyst til at blive synlig i den kommende mørke tid, så uddeler Sparekassen Vendsyssel i Brønderslev, en gratis refleks slap wrap så længe lager haves.

Man skal blot møde frem i afdelingen på Albani Plads nr. 1.