Brønderslev - Hygge - Atmosfære - Shopping

Ruben fra Thise vinder gavekort fra Nordea

Ruben Vesterager fra Thise er den heldige vinder af et Brønderslev Gavekort til en værdi af kr. 1.000,00 sat på højkant af Nordea Brønderslev i forbindelse med online konkurrence afholdt af Nordea Brønderslev og Brønderslev Handel i fællesskab.
Ruben er vinderen, selvfølgelig fordi han blev udtrukket blandt samtlige deltagere med rigtige svar. Men han er også vinder, fordi han netop svarede rigtigt på, at Camilla befandt sig foran Nordeas Besøgscenter i Brønderslev på Adressen Algade 20, 1. sal.
I forhold til butikker, hvor Ruben og mange andre gerne ville omsætte Brønderslev Gavekortet, blev rigtigt mange butikker nævnt. Så der må være grundlag for ekstra travlhed i den kommende tid!
”Egentligt har jeg opgivet de store landsdækkende konkurrencer, hvor man alligevel ikke vinder. Men lokale konkurrencer er jeg frisk på at deltage i”, udtaler Ruben Vesterager. Og det kan man godt forstå, eftersom han jo er vinder af Brønderslev Gavekortet til en værdi af kr. 1.000,00.
”Hvor gavekortet nøjagtigt skal omsættes, vil jeg lige vende med chefen derhjemme, som måske har et par forslag”, fortsætter en glad Ruben Vesterager fra Thise.
Men overfor Deres udsendte pointerer han, at han altid gerne tager turen til Brønderslev for at drage fordel af de lokale butikker, som er mange og forskellige. Næste gang bliver det måske endda endnu sjovere…
Konkurrencen blev i øvrigt set af godt 17.000 kunder og mere end 550 kunder valgte af byde ind på, hvor Camilla fra Nordea befandt sig. Tak for det!
”Vi glæder os over at være den glade giver af Brønderslev Gavekortet og igen at kunne være med til at bidrage til at skabe god stemning og glæde med gavekortet”, udtaler Camilla Andersen fra Nordea Brønderslev.
På billedet er det fra venstre en glad vinder, Ruben Vesterager, og en glad giver, Camilla Andersen, fra Nordea Brønderslev.