Brønderslev - Hygge - Atmosfære - Shopping

Musik til en Go´Aften

Et Go´Aften Brønderslev event er ikke noget hvis ikke der er musik i gaderne

 

Når butikkerne holder åbent til kl. 22.00 torsdag den 27. maj, vil der således også være skruet op for stemningen i gaderne med god musik.

God musik hører til et arrangement som dette, og vi syntes at vi har fået fat i nogle forskellige kunstnere som nok skal skabe hygge og stemning til indkøbsturen, fortæller handelchefen i Brønderslev – Lars Bisgaard Andreasen.

 

Det er lykkedes at få fat i Alligator Swing Band som er mestre i at levere stemningen fra badehotellerne i 30’erne.

Det var her hvor lyden af Leo Mathisen og Django Reinhardt fyldte folks hjerter og dansegulvet, og det gengives sublimt af de tre musikere, der på deres egen måde puster liv i de gamle klassikere.

Trioen har specialiseret sig i at underholde udendørs, så selv i denne Corona tid kan alle være trygge ved Alligator Swing Band.

Groove Parade er Danmarks nyeste og absolut fedeste streetband. Bandet spiller den bedste livemusik mens de går rundt! Sætlisten er spækket med de mest groovy og funky hits gennem tiden, som skaber en umiddelbar glæde, og får folk i alle aldre til at nyde velspillet musik.

Man vil også kunne se Velani spille. Velani er to ældre herre som leverer god gammeldags voksenmusik. De har får spillet til en Go´Aften Brønderslev og har været med til at skabe en god stemning i gadebilledet.

Brønderslev Harmoniorkester er efterhånden blevet til ”husorkestret”. De sørger for god stemning og har rutinen fra juletiden i hvad der kan sætte kunderne i den rette stemning. De vil også gå rundt i byens gader og underholde.

MagicPower mobildiskotek er efterhånden også en af Brønderslev Handels faste samarbejdspartnere.

De stiller op forskellige steder rundt om i byen, og skaber loungestemning.

– Vi kan godt lide at der er en god lydkulisse der hvor folk bevæger sig, og det er MagicPower rigtig dygtige til.