Brønderslev - Hygge - Atmosfære - Shopping

Martin Bech kickstarter GAB

I Brønderslev Handel har vi man længe set frem til 1. juni, hvor det altså atter er muligt at afvikle Go´ Aften Brønderslev med hygge, atmosfære og gode muligheder for at shoppe. Det er ligesom en del af byens dna.

 

”Vi tørster efter at komme i gang igen med aktiviteterne, hvor der kan samles et større antal mennesker. For vi har jo også, selv om det nu er fortid, været påvirket af Covid-19 i forhold til gennemførelse af aktiviteter”, forklarer handelschef Peter Karstrøm Vagning.

 

Han fortæller desuden, at man i Brønderslev Handel har været ekstra påpasselige og forsigtige. Det betød bl.a., at Julemanden en uge før jul blev sendt hjem på juleferie.

 

”Måske vi var den eneste handelsstandsforening, der tog det skridt. Men vi ville ikke løbe nogen risiko, og det kunne jo være svært at forklare børn, at de nok måtte se Julemanden, men ikke komme tæt på ham”, fortsætter Peter Karstrøm Vagning.

 

Netop derfor tørster foreningen og dens medlemmer efter at byde velkommen igen til en dag og aften med hygge, atmosfære, shopping og åbent frem til kl. 22.00.

 

”Det skal ligesom markeres, og derfor har vi valgt at kickstarte GAB sådan lidt officielt ved at få byrådsmedlem Martin Bech til at skyde GAB officielt i gang”, slutter handelschefen.

 

Det sker altså onsdag den 1. juni 2022 kl. 16.00 i Nygade ud mod Bredgade.