Brønderslev - Hygge - Atmosfære - Shopping

Løvbjerg melder sig ind i Brønderslev Handel

En glad handelschef i Brønderslev kan nu åbne sløret for at Løvbjerg Supermarked har meldt sig ind som seneste skud på stammen i Brønderslev Handel. 

– Løvbjerg er et stærkt brand som er med til at trække handel til Brønderslev, og dermed har supermarkedet de samme interesser som resten af medlemmerne i Brønderslev Handel; At skabe grundlaget for et stærkt erhvervsliv som kan trække kunder til byen fra hele midtvendsyssel.

Han lægger ikke skjul på at Brønderslev er i hård konkurrence med Hjørring og Aalborg om kunderne, og at det kræver at byens erhvervsliv står samlet.

– Derfor er vi rigtig glade for at have Løvbjerg med ombord. Det giver os endnu mere styrke og flere kræfter i kampen om kunderne.

Brønderslev Handel har været inde i en god gænge de sidste par år med flere nye medlemmer.

– Igennem rigtig mange år har Brønderslev Handel og de forskellige handelschefer ydet en stor indsats for at samle byens erhvervsliv i en stærk enhed, og det er vigtigt at vi fortsætter det arbejde.

Derfor opfordrer han også de virksomheder der ikke er medlem til at tilslutte sig gelederne.

– Håndværkere, liberalt erhverv, detail og industri – Alle er vi afhængige af at det går godt i de forskellige brancher, for det giver udvikling, øget bosætning og styrker Brønderslev by som brand.

Brønderslev Handel brander byen for et stort sekscifret beløb årligt og bruger mange ressourcer på at skabe liv og aktivitet i byen.

 

Foto:

Købmand Kjeld Abel og Løvbjerg har meldt sig ind i Brønderslev Handel.