Brønderslev - Hygge - Atmosfære - Shopping

Line vinder af Nordeas gavekort

Line fra Brovst vinder gavekort sat på højkant af Nordea.

 

”Jeg så den bare i mit nyhedsflow og tænkte jeg bare måtte være med i den konkurrence. Men jeg drømte nok ikke lige om at vinde”. Sådan forklarer Line Wøbbe Lynge Nielsen fra Brovst sin deltagelse i konkurrencen afviklet af Nordea og Brønderslev Handel, og hvor førstnævnte havde sat et Brønderslev Gavekort til en værdi af kr. 1.000,00 på højkant.

 

I hvert fald blev Line den heldige vinder af konkurrencen og dermed Brønderslev Gavekortet. Som mange andre havde hun netop svaret rigtigt på, at Camilla Andersen fra Nordea på billedet, der ledsagede konkurrencen, stod sammen med selveste Julemanden.

 

Desuden blev deltagerne bedt om at komme med forslag til, i hvilke butikker Brønderslev Gavekortet skulle benyttes. Her var flere individuelle svar, som alle var rigtige! Ud fra mængden af deltagernes forslag tyder det på, at der bliver travlhed i byens butikker. Line nævnte f.eks., at hun bl.a. ville handle i Matas Brønderslev.

 

Snedronningen, som deltog ved overleveringen af gavekortet, var ikke sen til at foreslå vinderen, at hun kunne købe isterninger, sne og snebolde, men ikke isskrabere eksempelvis.

 

Til Deres udsendte forklarer Line dog, at hun både ønsker sig træningssko og håndsæt, men lige i første omgang afventer og ser, hvad Julemanden måtte komme med.

”Jeg synes det er dejligt at komme til Brønderslev og handle i byens butikker, og ofte sammen med min søster, som bor tættere på Brønderslev end jeg gør”, forklarer Line.

 

Camilla Andersen fra Nordea glæder sig over at være den glade giver af Brønderslev Gavekortet og dermed kunne bidrage til byen og være med til at få skabt mere af den gode julestemning.

 

I øvrigt blev konkurrencen på Facebook set af rundt regnet 20.000 kunder og mere end 800 af dem valgte at byde ind.

 

På billedet ses fra venstre den glade vinder Line Wøbbe Lynge Nielsen, Snedronningen og den glade giver Camilla Andersen fra Nordea.