Brønderslev - Hygge - Atmosfære - Shopping

Klovneløb

Klovneløb er tilbage i Brønderslev i 2022-udgiven, og har starter fra Albani Torv kl. 11.00. Kom og deltag i et sjovt og hyggeligt løb uanset, om du vil gå, lunte eller trippe afsted. Her handler det ikke om at komme først eller være hurtigst, men tværtimod et familieløb for alle, der kan gå, kravle, rulle eller løbe. Ruten er desuden ganske overskuelig og går ad gaderne i midtbyen, hvor du blot følger snoren, som er hængt op i højre side af løberetningen.

 

Det handler også om at have en sjov og hyggelig dag sammen og på samme tid støtte et godt formål. Når du deltager og betaler for din deltagelse, er du nemlig med til at støtte indlagte børn i Danmark. Billetprisen går ubeskåret til Danske Hospitalsklovne. Hunde kan deltage gratis! For hver deltager bidrager Brønderslev Handel desuden med kr. 10,00 pr. deltager.

 

Kom frisk og vær med – og kom i god tid – vi står klar fra kl. 10.30. Vi ses!

 

OBS: tilmelding er påkrævet, og du kan gøre det ved hjælp af nedenstående link, som du kopierer til din egen browser. Alternativt kan du via siden www.danskehospitalsklovne.dk finde oversigt over løb, og herunder løbet i Brønderslev.

 

https://danskehospitalsklovne.dk/content/klovnel%C3%B8b-br%C3%B8nderslev-2022