Brønderslev - Hygge - Atmosfære - Shopping

Juletræer får nyt liv

Tak til Grøn Patrulje Grinsted for hjælpen

 

Tirsdag morgen gik arbejdet i gang med at fjerne de mange smukke juletræer som i december måned har dannet en smuk ramme omkring Brønderslevs handelsgader i midtbyen.
Handelschef Lars Bisgaard Andreasen havde allieret sig med de trofaste hjælpere fra Grøn Patrulje Grindsted, og der blev gået til stålet fra start til slut.

Det var lidt over 200 juletræer der skulle fjernes, og træerne blev fragtet videre ud til Grindsted Plantage, hvor de nu skal laves til flis og bruges til de mange spændende projekter som Grøn Patrulje Grinsted har gang i.

 

Efter fire timers hårdt arbejde var der ikke flere juletræer i midtbyen.

 

– Vi har fået et fantastisk samarbejde med Grøn Patrulje Grindsted, og de yder en fantastisk indsats, fortæller handelschefen.

  • – Vi er glade for at de mange træer nu får et andet liv, til gavn for naturområdet i Grindsted Plantage, som er blevet til et yndet rekreationsområde for borgerne i Brønderslev.

Allerede på mandag trækker handelschefen og Grøn Patrulje Grindsted igen i arbejdstøjet. Her begynder nedtagningen af julebelysningen, og også her har patruljen lovet at give en hånd med. Her møder Brønderslev Handels alt-mulig-mand, Bo Christensen, også op og man forventer at nedtagningen vil tage op til tre – fire dage.

Bag Grøn Patrulje Grindsted står Røde Kors og Ældresagen i Brønderslev i samarbejde med Brønderslev Kommune.