Brønderslev - Hygge - Atmosfære - Shopping

Ingen jul uden Brønderslev Harmoniorkester

Ingen jul uden Brønderslev Harmoniorkester, som du naturligvis også vil møde til torsdagens Go´ Aften Brønderslev, og som vil gøre sit til at slå den rette hyggelige julestemning an med deres musikalske alsidighed.

 

Brønderslev Harmoniorkester tæller i dag 37 aktive medlemmer i alderen 19 til 80 år og dækker et bredt repertoire i det musikalske lige fra klassisk til populær musik. Orkesteret er et kendt indslag ved en række arrangementer og spiller årligt ved mange typer af arrangementer. Torsdag er det Brønderslev, som nyder godt af deres musikalitet.

 

Igen i år har dirigent Mogens B. B. Jensen bestræbt sig på at sætte et spændende og varieret musikprogram sammen, og måske der også er plads til et lidt usædvanligt input til programmet…hvem ved?

 

Du møder dem i bybilledet, ligesom du også vil kunne opleve dem kl. 21.00 foran Rådhuset (forud for borgmesterens tale og det efterfølgende fyrværkeri), hvor de vil overrække Brønderslev sin gave i forbindelse med 100 års købstadsjubilæum. Kort sagt: sørg for at være der, når der bliver skrevet historie!