Brønderslev - Hygge - Atmosfære - Shopping

Henning besøger Brønderslev

Den sønderjyske tryllekunstner Henning Nielsen besøger Brønderslev når der på fredag er Go´Aften Brønderslev.
Fra kl. 17.30 til 21.15 vil man kunne møde den populære tryllekunstner i byens gader.

 

Henning Nielsen er kendt for “Danmark har Talent” på TV2, hvor han tog dommerpanelet og hele familien Danmark med storm, da han opnåede en flot 3. plads. Her beviste Henning Nielsen, at han både er den fødte tryllekunstner og entertainer.

Det var noget af det sjoveste tryl, jeg nogensinde har set i mit liv” og ”Jeg er fuldstændig på toppen over det. Jeg synes, du har et virkeligt komisk talent, og dit udseende er med dig” lød det bl.a. fra dommerpanelets medlemmer, der dermed hentydede til sønderjydens noget særprægede, todelte frisure.

Henning Nielsen er, som de fleste nok har gættet, langt fra en novice, hvad angår trylleri og underholdning. Den hurtigtsnakkende sønderjyde har optrådt i over 20 år – både i Danmark og i udlandet til både store og små events. Henning Nielsens varemærke er uden tvivl, at han forener trylleri og stand-up komik. Dette indbragte i 2009 Henning en 3. plads i kategorien ”Comedy”, da der i Kina blev afholdt Verdensmesterskaberne i trylleri.

Der er lagt op til skæg og ballade, tryl og fiks-fakserier når han går rundt og møder folk på gaden. Naturligvis med afstand og mon ikke også der bliver tale om en del afspritning på han helt egen facon.