Brønderslev - Hygge - Atmosfære - Shopping

Helteløb den 6. august

Helteløb i Brønderslev den 6. august

 

Giv den gas som vaskeægte superhelt når Brønderslev holder Go´Aften Brønderslev fredag d. 6. august 2021. Der bliver ekstra gang i byen denne dag, når byens 100 års købstadsjubilæum bliver fejret for fulde gardiner.

En af dagens store begivenheder er Helteløbet. Et familieløb, hvor alle kan være med, uanset om man løber, hinker, går eller hopper på tungen.
Det handler nemlig ikke om at nå først i mål, men om at have det sjovt sammen og samtidig gøre en forskel for indlagte børn i Danmark.

Tilmeldingen til løbet er nu åben. Man skal blot gå ind på Legeheltenes hjemmeside og finde løbet i Brønderslev under løbskalenderen.

Ved at deltage i Helteløbet støtter man nemlig Legeheltene, som sætter gang i sjov, leg og bevægelse på de danske børneafdelinger.

Handelschef Lars Bisgaard Andreasen er glad for at man igen kan afholde Helteløbet:

– Alle deltagere, store som små, vil forud for løbet blive forvandlet til superhelte med heltekappe, heltemaske og løbsnummer, og uanset om man vælger at gå, løbe, hoppe eller måske liste igennem ruten i midtbyen, så er der fine diplomer til alle seje helteløbere, når målstregen krydses.

 

Del af Go´Aften Brønderslev arrangement

Det koster 100 kr. at deltage og pengene går ubeskåret til Legeheltene.

Heltekapper og masker kommer i fem forskellige farver og må selvfølgelig tages med hjem efter løbet, så legen kan forsætte.

–  Man vælger farven på ens heltekappe og briller, når man tilmelder sig Helteløbet.

Løbet afholdes som en del af Go´Aften Brønderslev i samarbejde med Brønderslev Handel og Run4Fun. Butikkerne holder åbent til kl. 22.00 og der vil være masser af andre aktiviteter.

Der kan vælges imellem en rute på 1 eller 3 km og løbet skydes i gang i Bredgade. Start- og målområde vil være placeret omkring Klinik Be Nice (Nr. 24). Her vil der være Legehelteområde med hoppepude og børneaktiviteter med Ungdommens Røde Kors der blandt andet laver helte-ansigtsmaling.

Lars Bisgaard Andreasen håber at rigtig mange familier vil møde frem og få en fornøjelig oplevelse.

– Dette er en aktivitet for hele familien, børn, forældre og bedsteforældre, og ud over at lave noget sjovt sammen hvor man rører sig, støtter man samtidig det vigtige arbejde Legeheltene udfører på børneafdelingerne på de danske hospitaler.

 

Programmet for løbet er som følger:

16.00: Legehelteområdet i Bredgade åbner. Afhentning af løbsnumre, kapper og masker.

16.50: Den store legehelteopvarmning starter

17.00: Helteløbet 2021 skydes i gang.

17.30: Lodtrækning om flotte gevinster på løbsnumre

 

Du kan tilmeld dig via dette link: LEGEHELTLØBET BRØNDERSLEV 2021

 

Vi glæder os til at helte-løbe med jer!