Brønderslev - Hygge - Atmosfære - Shopping

Harmoniorkester i hopla

Det er ganske sikkert, at skal der fejres noget i Brønderslev og omegn, og det skal gøres med maner, så skal man have fat i Brønderslev Harmoniorkester.

Orkestret har mere end 70 år på bagen og er ”still going strong”.

Derfor er orkestret naturligvis også på plakaten når Brønderslev Handel i samarbejde med Brønderslev Kommune inviterer godtfolk og turister i hele nordjylland til Go´Aften Brønderslev fredag den 6. august. Byens 100 års Købstadsjubilæum skal fejres så det giver genlyd over hele regionen
Brønderslev Harmoniorkester er et særdeles populært og aktivt orkester. Når orkestret inviterer til den traditionelle sommerkoncert i Den Runde Pavillon, er der rift om pladserne, og det samme er gældende til den årlige julekoncert på Brønderslev Gymnasium.

Under kyndig ledelse af orkestrets mangeårige dirigent Mogens BB Jensen, spænder orkestret over et alsigt reportorie. De er ikke bange for at kaste sig ud i alverdens udfordringer, så koncerterne spænder vidt og bredt.

At de skal spille til et Go´Aften Brønderslev arrangement, er der ikke noget underligt i.

De er efterhånden blevet en vigtig og fast del af arrrangementerne når de finder sted i maj, august og november måned.

– Det er vigtigt at have og vedligeholde traditioner, også til et Go´Aften Brønderslev arrangement, og her er Brønderslev Harmoniorkester blevet en del af vores arrangement, fortæller  Lars Bisgaard Andreasen fra Brønderslev Handel.

Du kan høre Brønderslev Harmoniorkester på hjørnet af Algade/Mejlstedgade (Ved Matas) i tidsrummet 18.00 – 19.00