Brønderslev - Hygge - Atmosfære - Shopping

Gavekort kan nu bruges hos Løvbjerg

Fremover kan man nu også bruge sit Brønderslev Gavekort hos Løvbjerg Supermarked.

– Vi er glade for at Løvbjerg Supermarked nu er blevet medlem af Brønderslev Handel, fortæller handelschef Lars Bisgaard Andreasen.

Det betyder nemlig at man fremover kan bruge sit Brønderslev Gavekort i Løvbjerg.

– Medlemsskabet, og det at man er med i gavekortet, er et stærkt signal fra Løvbjerg om at man bakker op om det store arbejde vi udfører i Brønderslev Handel, samt at man står sammen med den store del af byens virksomheder der kæmper for at bevare Brønderslev som en stærk handels- og erhvervsby.

Der bliver købt Brønderslev Gavekort for mere end 1,4 millioner kroner om året, og kortet kan bruges i mere end 50 butikker.

Brønderslev Handel arbejder lige nu på at få flere spændende virksomheder med i gavekortsordningen, og handelschefen håber at kunne offentliggøre navnene på disse virksomheder i første kvartal af 2021.

– Det drejer sig om at give køberne af gavekortet et bredt og varieret udbud af muligheder, så jo flere muligheder vi kan tilbyde kunderne, jo stærkere et gavekort får vi.

 

Nu kan man også betale med Brønderslev Gavekortet hos Løvbjerg og snart kan man også købe gavekortet i supermarkedet.

 

Løvbjerg som salgskanal

At gavekortet virker er der ingen tvivl om. Løvbjerg har allerede siden man fik løsningen i dagene op til jul, haft en god omsætning med gavekortet.

– Vi kan fra dag til dag følge med i hvor meget kortet bliver brugt i de enkelte butikker og Løvbjerg har fået en rigtig god start.

Udover aftalen om medlemsskab og deltagelse i gavekortet er det aftalt at Løvbjerg fra starten af januar også kommer til at sælge Brønderslev Gavekort.

– Vi forventer at Løvbjerg er kørende som salgssted fra omkring den 8. januar.

Desværre har man måtte sige farvel til Føtex som medlem, og dermed kan man heller ikke bruge eller købe Brønderslev Gavekortet i Føtex fra den 30. december.

 

Foto – øverst:
I december måned donerede Løvbjerg Supermarked 15.000 kr. til Brønderslev Handel, som skal bruges på julehygge og julebelysning. Nu kan handelschef Lars Bisgaard (t.v.) og købmand Kjeld Abel glæde sig over at Brønderslev Gavekortet også kan bruges hos Løvbjerg i Brønderslev.