Brønderslev - Hygge - Atmosfære - Shopping

Fod på en god dialog om fælles sag

Brønderslev Handel fortsætter med tilgang af nye medlemsvirksomheder, og kan nu også byde velkommen til DKshoes, der som navnet antyder netop sælger sko.

”Vi er begejstrede for den modtagelse, som vi har oplevet at få i byen efter åbningen af vores butik, og det giver os massevis af motivation med en sådan modtagelse”, forklarer Daniel Holm fra DKshoes.

 

Sammen med sin bror, Kasper, har han nemlig åbnet butikken som nr. tre i rækken, idet brødreparret også står bag en tilsvarende butik i Aabybro og i Sæby.

 

”Vi vil gerne give noget tilbage og være med til at slå et slag for byen og dens mange specialbutikker. Det er helt naturligt for os at tage del i fællesskabet, og det finder vi netop i Brønderslev Handel. Kundestrøm i byen betyder også flere kunder i vores butik”, fortsætter Daniel Holm fra DKshoes.

 

”Vi er glade for at kunne byde DKshoes velkommen som medlem af Brønderslev Handel, og sammen kan vi noget, som vi ikke ville kunne gøre hver især på egen hånd”, udtaler handelschef Peter Karstrøm Vagning og fremhæver, at der lige siden butikkens åbning har været fod på en god dialog om en fælles sag.

 

DKshoes sælger et bredt sortiment af fodtøj til både børn, deres forældre og bedsteforældre fra butikken i Østergade, hvor der er godt med plads til eksponering af det forskellige fodtøj, hvor særligt vinterstøvler har været et stort hit på de seneste.

 

”Vi er generelt inde i en god rytme, der er masser af energi i Brønderslev by, Vendsyssels hjerte pumper regelmæssigt og godt, og det er dejligt at flere virksomheder på tværs af brancher vil være med til at bakke op om byen og skabe kundestrøm med et bredt udvalg af butikker”, konstaterer handelschef Peter Karstrøm Vagning.