Brønderslev - Hygge - Atmosfære - Shopping

Du kan stadig handle i Brønderslev

Ny kampagne på Brønderslev Handels hjemmeside, ugeaviserne og Facebook, skal vise at man stadig kan handle i Brønderslevs butikker

 

– Det er så vigtigt at vi også i denne nedlukningsperiode lægger vores handel lokalt. Det fortæller handelschefen i Brønderslev, Lars Bisgaard Andreasen.

– Byens butikker og virksomheder er maks udfordret i disse uger, men kan vi alle bakke op om erhvervslivet i Brønderslev er der lys forude i tunellen, fortæller handelschefen.

Han tror på at de normale tilstande så småt vil vende tilbage i løbet af april-marts måned.

 

Lars Bisgaard Andreasen mener at de kommende uger bliver afgørende for butikslivet i Brønderslev, og opfordrer forbrugerne til at bakke op om butikkerne

 

Han erkender at det kan være besværligt at handle lokalt i disse uger, men understreger at det lokale erhvervsliv arbejder drønhårdt for at gøre det så nemt som muligt.

– Det betyder jo ikke flere timers ekstra arbejde at handle i Brønderslevs butikker.

Mange butikker har gratis udbringning i byområdet og normale leveringstakster hvis man bor længere væk.

– Man kan nogle steder få leveret fra dag til dag, flere butikker stiller varerne ude foran butikken, og de fleste har handel via facebook, så der er masser af muligheder.

 

Hjemmeside og annoncer fortæller om mulighederne

Brønderslev Handel har nu lavet en side på organisationens hjemmeside, hvor man viser de forskellige muligheder for at handle i byens butikker.

Det er forskelligt fra branche til branche hvad man gør i disse uger, så derfor fortæller hjemmesiden på en overskuelig måde, hvad de enkelte virksomheder har af tiltag via Facebook o.s.v.

Der ud over iværksætter man en annoncekampagne i forskellige aviser hvor man ligeledes synliggør at erhvervslivet stadig fungerer.

 

På Brønderslev Handels facebook side samler man budskaberne fra byens butiks- og erhvervsliv

 

Lars Bisgaard Andreasen opfordrer også til at forbrugerne kigger på Brønderslev Handels Facebook side hvor man samler buskaberne fra byens butikker.

– Her kan man virkelig få en fornemmelse af hvor kreative og omstillingsparate byens virksomheder er blevet i coronatiden.

 

Enorm opbakning

Der har været en enorm opbakning til byens butikker fra kunderne i Brønderslev og midtvendsyssel.

– Vi er dybt taknemmelige for den opbakning, det har været fantastisk.

Han håber at folk holder ud i de næste par måneder.

– Jeg kan også mærke på mig selv at den her sidste ”bjergetape” tapper hårdt på kræfterne og at der skal kigges lidt dybere for at hente motivation. Men det er nu vi skal bide tænderne sammen, blive stædige og vise at den her virus ikke skal vinde over os lige på målstregen.
Han lægger ikke skjul på at de kommende uger bliver vigtige for hvordan Brønderslev som handelsby kommer ud af coronakrisen.
– Med den økonomiske betydning som erhvervslivet har for byen og kommunen, er det vigtigt at vi holder fast i at det at handle i Brønderslevs butikker. I den sidste ende har det betydning for arbejdspladser, institutioner og foreninger – kort sagt hele sammenhængskraften i byen, slutter Lars Bisgaard Andreasen.

 

Listen på hjemmesiden giver et nemt og hurtigt overblik over hvordan man kan handle i de enkelte butikker