Brønderslev - Hygge - Atmosfære - Shopping

BREAKING NEWS: Nu går den vilde skattejagt – og det er for børn!

Nu går den vilde skattejagt – og det er for børn!

 

I forbindelse med afspærring af midtbyen i anledning af Go´ Aften Brønderslev, har vognmandsfirmaet Michael Holst fået sat en container af midt i Algade. Egentligt var det planen, at containeren skulle være fragtet videre til Afrika, fordi den indeholder en kostbar skat.

 

Modtageren i Afrika har imidlertid kontaktet Michael Holst med besked om, at man IKKE ønsker at modtage selve containeren, men kun dens indhold, dvs. skatten.

 

”Vi er derfor blevet kontaktet af firmaet Michael Holst med en forespørgsel, om vi kunne hjælpe med at finde den store skat, som efter sigende skulle være en skattekiste i størrelsen 30 x 60 cm. Det har vi sagt ja til at ville hjælpe med”, forklarer handelschef Peter Karstrøm Vagning fra Brønderslev Handel.

 

Han håber derfor, at rigtigt mange børn vil hjælpe ved at gå ombord i containeren og begynde at grave efter skatten, og han fortæller desuden, at skatter der er mindre end 30 x 60 cm i størrelsen må beholdes af den, der finder en sådan skat. Det skulle ligesom være guleroden for at ville hjælpe og en slags tak for hjælpen. God jagt!

 

PS: Finder du mønter, kan disse omsættes til slik og søde sager  med pålydende værdi hos CitySandwich & CityCandy. Så har du f.eks. fundet mønter til en værdi af kr. 10,00, så har du kr. 10,00 at handle for i butikken.