Brønderslev - Hygge - Atmosfære - Shopping
Brønderslev

Brønderslev – din handelsby i hjertet af Vendsyssel

Brønderslevs historie går helt tilbage til 1682, hvor byen bestod af 27 gårde, 46 huse med jord og 1 hus uden jord. Siden da har Brønderslev udviklet sig til den førende handelsby i hjertet af Vendsyssel. Lokale erhvervsdrivende var de første i Danmark til at afholde ”Open by night” konceptet, der i dag er kendt i stort set alle handelsbyer i landet.

Brønderslev Handel med 120 stærke og aktive lokale virksomheder

Brønderslevs styrke som handelsby er tydelig, når talen falder på Brønderslev Handel, der har 120 medlemsvirksomheder. I byen står både detail, service og liberale erhvervsvirksomheder tæt sammen omkring at skabe rammerne for en aktiv og stærk handelsby. Sammenholdet i byen kommer også til udtryk via det fælles gavekort, der kan bruges i mere end 50 butikker og forretninger.

Gavekortet til

Gavekortet kan købes online og er en fantastisk gaveide. Gavekortets ejer, kan benytte kortet i flere butikker og ikke er tvunget til at bruge det i en bestemt butik. Derfor er der også mange, der benytter det som personalegave, julegave, fødselsdagsgave eller i andre tilfælde, hvor giveren gerne vil sikre sig, at modtageren får en gave, der kan bruges.

Brønderslev Handel koordinerer markedsføring af byens aktiviteter samt planlægger de mange spændende arrangementer byen byder på hen over kalenderåret.

Brønderslev Handels samarbejde med kulturarrangører er vigtigt for byen, hvor bl.a. ”Nordjysk Vinfestival”, ”Stafet for livet” og lignende arrangementer er med til at skabe festlige rammer i byen.

Brønderslev har som handelsby over årene været dygtig til at gøre det let og bekvemt for de besøgende og handlende i byen. Det kommer bl.a. til udtryk ved at byen har knap 1500 gratis parkeringspladser, der gør det nemt at handle i Brønderslev.

Brønderslev besøges årligt af mange overnattende gæster, der benytter eksempelvis Hotel Phønix, der ligger lige i centrum af byen eller bor på byens vandrehjem. Brønderslev placering gør at det er det perfekte udgangspunkt at besøge de mange turistattraktioner eller golfbaner, der ligger inden for 30 minutters kørsel.